Schoonmaak- en boodschappenservice

Ook voor de dagelijkse hulp in de huishouding is All In Support uw steun en toeverlaat. Heeft u problemen met het schoonhouden van uw huis (of heeft u er zelf gewoon geen zin in), dan zijn wij er om u een helpende hand te bieden.
Op afspraak komen we bij u langs en zullen in overleg bepalen hoe lang en hoe vaak u hulp wenst te hebben bij het schoonmaken van uw huis. U hoeft zich dan nergens meer druk om te maken en bent altijd thuis in een schoon huis.

Ook kunnen wij voor u uw boodschappen verzorgen. U maakt zelf uw boodschappenlijst en wij zorgen dat de boodschappen bij u thuis afgeleverd worden. (N.B. De kosten van de boodschappen dienen contant bij aflevering van de boodschappen voldaan te worden.) Voor deze service moet u bedenken dat hoe vaker u er gebruik van maakt, des te voordeliger het kan worden.
Na verloop van tijd zullen u wensen qua producten steeds duidelijker zijn en kunnen wij steeds effectiever te werk gaan en ook eventueel vergelijken en aangeven waar de boodschappen voordeliger kunnen zijn. Al gauw zal blijken dat u hierdoor de kosten geheel of gedeeltelijk kunt terugverdienen.

Onze budgetexperts staan klaar voor u!!